Thuis Productenindustriële watertanks

De economische Gemeentelijke Tanks van de Industrieel afvalwateropslag met Emaildeklaag

Certificaat
China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
Het is werkelijk een groot genoegen om met dit bedrijf te werken, kan ik de oplossing en op begroting geschikt altijd worden

—— Micheal Jonson

Adviseer hoogst dit bedrijf! Ik ben een water en afvalwaterprojectcontractant. Ik ben zo blij om zulk een betrouwbare tankleverancier te vinden.

—— Martin Jäger

De goede zeer geduldige dienst, om me te helpen de beste oplossing vinden. Ik zal meer tanks van hen in de nabije toekomst kopen.

—— William Koh

De GFS-tank is zeer duurzaam en zeer sterk genoeg. Het installatiewerk is zeer eenvoudig en snel voor deze werkbaan. Globaal, is de GFS-tank hoogst adviseert

—— HW Chua

Ik ben online Chatten Nu

De economische Gemeentelijke Tanks van de Industrieel afvalwateropslag met Emaildeklaag

Economical Municipal Industrial Waste Water Storage Tanks With Enamel Coating
Economical Municipal Industrial Waste Water Storage Tanks With Enamel Coating Economical Municipal Industrial Waste Water Storage Tanks With Enamel Coating Economical Municipal Industrial Waste Water Storage Tanks With Enamel Coating

Grote Afbeelding :  De economische Gemeentelijke Tanks van de Industrieel afvalwateropslag met Emaildeklaag

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: CEC TANKS
Certificering: ISO 9001:2008, AWWA D103 , OSHA , BSCI
Modelnummer: W20180103016
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: $5000~$20000 one set
Verpakking Details: PE poly-schuim tussen elk twee staalplaten; houten pallet en houten doos
Levertijd: 10-30 dagen na ontvangen storting
Levering vermogen: 60 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Tankmateriaal: Glas dat aan staal wordt gesmolten Staalkwaliteit: KUNST 310
Corrosieintegriteit: EXCELLENT Zuur en alkaliteitsbewijs: standaarddeklaagkostuums voor PH3 - PH11, speciale deklaagkostuums voor PH1 - PH14
Functie: Milieuvriendelijk, Duurzaamheid Gebruik: waterzuiveringsinstallatie, behandeling van afvalwater, aftakkingsbehandeling, ect.
Hoog licht:

de commerciële tanks van de wateropslag

,

de gemeentelijke tanks van de wateropslag

De economische Gemeentelijke en Tanks van de Industrieel afvalwateropslag met Emaildeklaag

 

 

Wanneer het tijd komt om een tank van de afvalwateropslag te selecteren, draaien de leiders in de waterzuiveringsinstallatieindustrie aan het Bedrijf van het Centrumemail voor hun hoge prestatiesglas dat aan staal vastgeboute tanks (GFS-tanks) wordt gesmolten om onderstaande redenen:

 

Economisch

Dank aan het modulaire systeem, de tanks is gemakkelijk te assembleren en te vervoeren.

 

Laag Onderhoud

De minimale regelmatige onderhoudsvereisten, de tank van GFS van het Centrumemail heeft opnieuw voortaan een vlotte en duurzame binnenlandse en buitenoppervlakte geen vereisende herbekleding.

 

Veilig

Het materiaal is voldoet aan de internationale normen, zoals AWWA D103 -09, OSHA, ISO9001: 2008, en voor drinkwateropslag, gingen wij de certificatie van NSF over 61.

 

Duurzaam

Het glas van het centrumemail dat aan staaltank heeft wordt gesmolten opmerkelijke corrosieweerstand. Het is geschikt voor vloeistof van PH 2 aan PH13. En het heeft sterke schuring/effectweerstand maakt het zou kunnen in Taai milieu worden geïnstalleerd.

 

Geavanceerde Technologie

Inc. van het centrumemail bezit een professionele R&D-afdeling met meer dan 30 mensen, ook opstellings speciaal laboratorium en bezit onafhankelijke het onderzoekcapaciteit van de emailformule. Wij hebben de capaciteit om diverse producten te ontwikkelen die de verschillende werkende eisen van klanten ontmoeten.

 

Rijke Ervaring

Het centrumemail heeft bijna 30 jaar in het verstrekken van glas dat aan de cliënten van staaltanks over de hele wereld wordt gesmolten van. Onze GFS-tanks hebben uitgevoerd naar de V.S., Australië, Duitsland, Rusland, Azië en goed - ontvangen door nieuwe en oude cliënten.

 

Onze GFS-tank is wijd gebruikte gemeentelijke en industriële aftakking, riolering, afvalwater, waterbehandeling als diverse aërobe en anaërobe reactoren van UASB, EGSB, SBR, BAF, USR, CSTR, en gelijkmakingstank, de tank van de modderholding, enz. geweest.

 

De economische Gemeentelijke Tanks van de Industrieel afvalwateropslag met Emaildeklaag 0

 

Vergelijking tussen GFS-Tanks en Concrete Tanks

 

1. Gemakkelijke Bouw: Alle tankshells van glas-smelten-aan-Staal Tanks zijn met een laag bedekte fabriek, kunnen gemakkelijk worden geassembleerd en geïnstalleerd in moeilijke voorwaarden, om urgentie te ontmoeten zal het vereiste van project, in tegenstelling tot Concrete Tanks ernstig door slecht weer en andere factoren worden beïnvloed.

 

2. Corrosieweerstand: De concrete tank door aangetast aan betonstaal binnen 5 jaar na installatie, glas-smelten-aan-Staal Tanks met 2 laag van Glasdeklaag, kan voor PH van 3 tot 11 worden toegepast, Email centreren verstrek ook 2 Jaar Garantie van zijn glas-smelten-aan-Staal Tanks.

 

3. Lekkage en Onderhoud: Het beton is vatbaar voor het barsten zodat vele Concrete Tanks tekens van zichtbare lekken tonen en wezenlijk remediërend onderhoud vereisen, zijn de glas-smelten-aan-Staal Tanks een uitstekend alternatief met minder onderhoud toe te schrijven aan de sterkte van de staal sterke spanning.

 

Contactgegevens
Center Enamel Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss.Melody wong

Tel.: +8615013092031

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten