Thuis

Center Enamel Co.,Ltd Kwaliteitscontrole

Het is werkelijk een groot genoegen om met dit bedrijf te werken, kan ik de oplossing en op begroting geschikt altijd worden

—— Micheal Jonson

Adviseer hoogst dit bedrijf! Ik ben een water en afvalwaterprojectcontractant. Ik ben zo blij om zulk een betrouwbare tankleverancier te vinden.

—— Martin Jäger

De goede zeer geduldige dienst, om me te helpen de beste oplossing vinden. Ik zal meer tanks van hen in de nabije toekomst kopen.

—— William Koh

De GFS-tank is zeer duurzaam en zeer sterk genoeg. Het installatiewerk is zeer eenvoudig en snel voor deze werkbaan. Globaal, is de GFS-tank hoogst adviseert

—— HW Chua

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Hoeveelheidscontrole

 

De kwaliteitscontrole is van immens belang en draagt rechtstreeks tot de reputatie en de ontwikkeling van een fabrikant bij. Daarom wij constant inspanningen bij het verbeteren van ons kwaliteitscontrolebeheer door gehele productieprocessen van grondstoffen die aan geëindigd - producteninspectie, leveren om te verzekeren kopen dat alle glas-smelten-aan-Staal de Tanks die door Centrumemail aan de internationale kwaliteitsvereisten worden geleverd voldoen.

 

Inspectie & Analyse van Inkomende Grondstoffen

 

Inspectie & Analyse van Inkomende Grondstoffen

 

Het partij-door-partij bemonsteringsplan voor herwinning, zorgt ervoor de daadwerkelijke verrichting met de normen in overeenstemming is aangezien alle inkomende materialen voor kwaliteit moeten worden geïnspecteerd.

 

Zure & Alkaliweerstandstest

 

Zure & Alkaliweerstandstest

 

Gebruik 10g van het stevige citroencarbonaat van het acidor stevige natrium aan verdund met 100mldistilledwater (het citroenzuur van 10%/10%-van het natriumcarbonaat oplossing) om de zure en alkaliweerstand van het geëmailleerde paneel te testen.

 

1500V vakantietest

 

1500V vakantietest

 

Het centrumemail voert 1500V-vakantietest aan dubbele kanten van alle uitgevaardigde bladen uit, om ervoor te zorgen zijn alle geleverde bladen in beste kwaliteitsvoorwaarde met nul discontinuïteit.

 

Effecttest

 

Effecttest

 

Gebruik de hydraulische machine die (tot 15MPa drukt) om de fusieprestaties van geëmailleerd paneel te testen, zorg ervoor om verhoogde levensduur, capaciteit aan te bieden om hogere mechanische spanning te weerstaan en een veilige oplossing te verstrekken aan de uitdaging van opslagtoepassingen.

 

De Test van de deklaagdikte

 

De Test van de deklaagdikte

 

Gebruik de maten van de deklaagdikte om de het emailleren deklaagdikte te testen, ervoor zorgen het glas-smelten-aan-Staal van het Centrumemail de Tanks die deklaagdikte emailleren in de standaardwaaier is.

 

De Consistentietest van de tankkleur

 

De Consistentietest van de tankkleur

 

Om verschillende dikte ervoor te zorgen kunnen de bladen van verschillende partijen zelfde kleurenschaduw hebben, niet alleen pigment kleuren maar alsoe nameled bladen moeten afzonderlijk door een colorimeter worden getest.

 

De Test van de vissenschaal

 

De Test van de vissenschaal

 

Gezet één norm emailleerde paneel in de oven en de brand bij 400 ℃ één uur, als geen probleem van de vissenschaal gebeurt het dan het gehele de kwaliteitsresultaat betekent van de partijvervaardiging is tevreden.

 

 

 

 

 

Certificaten
 • China Center Enamel Co.,Ltd certificaten

  Standaard:NSF61 certificate

  Aantal:9662

  Uitgiftedatum:2016-02-14

  Scope / Range:drinking water, portable water storage

  Uitgegeven door:IAPMO R&T

 • China Center Enamel Co.,Ltd certificaten

  Standaard:ISO9001

  Aantal:CN-00215Q16273R1M

  Uitgiftedatum:2015-10-26

  Vervaldatum:2018-10-25

  Scope / Range:enamel tank

  Uitgegeven door:IQNET and CQM

 • China Center Enamel Co.,Ltd certificaten

  Standaard:FDA

  Aantal:RJS1212815A

  Uitgiftedatum:2015-07-06

  Scope / Range:LEDAR sealant

  Uitgegeven door:RJS center

 • China Center Enamel Co.,Ltd certificaten

  Standaard:BSCI

  Uitgiftedatum:2017-03-27

 • China Center Enamel Co.,Ltd certificaten

  Standaard:LFGB

  Uitgiftedatum:2012-08-21

Contactgegevens
Center Enamel Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. melody wong

Tel.: 0086-18520168185

Fax: 86-020-34112006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)