Thuis

Center Enamel Co.,Ltd

China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
Het is werkelijk een groot genoegen om met dit bedrijf te werken, kan ik de oplossing en op begroting geschikt altijd worden

—— Micheal Jonson

Adviseer hoogst dit bedrijf! Ik ben een water en afvalwaterprojectcontractant. Ik ben zo blij om zulk een betrouwbare tankleverancier te vinden.

—— Martin Jäger

De goede zeer geduldige dienst, om me te helpen de beste oplossing vinden. Ik zal meer tanks van hen in de nabije toekomst kopen.

—— William Koh

De GFS-tank is zeer duurzaam en zeer sterk genoeg. Het installatiewerk is zeer eenvoudig en snel voor deze werkbaan. Globaal, is de GFS-tank hoogst adviseert

—— HW Chua

Ik ben online Chatten Nu

Center Enamel Co.,Ltd

1 2 3 4
Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : CEG-tanks
Aantal werknemers : 500~600
Opgericht Jaar : 1989
Export pct : 80% - 90%

Ongeveer ons

 

China Center Enamel Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De Technologieco. van Shijiazhuangzhengzhong, Ltd (Centrumemail) is een professionele fabrikant gewijd aan het ontwerp en de vervaardiging van vastgeboute opslagtanks sinds 1989. Ons producten gamma omvat glas-smelten-aan-Staal (GFS) geëmailleerde tanks, SS tanks, cookware en emailglans. Met professioneel emaillerend R&D-team en meer dan 20 emaillerende octrooien, Co. van het Centrumemail, is Ltd de leider in de vastgeboute tanksindustrie van Azië geworden. Het wordt verklaard aan ISO 9001, NSF/ANSI 61, ISO 28765, LFGB, BSCI, ISO 45001, ISO 24001 en andere internationale normen.

Het centrumemail is niet alleen de eerste fabrikant in China dat glas-smelten-aan-Staal tanks, maar ook de ervarenst professionele vastgeboute tanksfabrikant in Azië produceert. De techniek & het ontwerp, product het testen en het kwaliteitssysteem van het glas-smelten-aan-Staal van het Centrumemail tanks zijn in strikte overeenstemming met AWWA D103-09, OSHA, ISO 28765, NSF/ANSI 61, NFPA en andere internationale normen. De het glas-smelten-aan-Staal van het centrumemail tanks worden wild gebruikt in het drinken/drinkbaar water, industriële aftakkingen, gemeentelijke riolering, bio-energy, stortplaatsleachate, landbouw en andere toepassingen. Tot 2021, zijn de Centrumemail vastgeboute tanks uitgevoerd naar meer dan 80 landen met inbegrip van de V.S., Australië, Canada, Maleisië, Indonesië, Rusland, de V.A.E, Panama, Brazilië en Zuid-Afrika ect. Onze superieure tankkwaliteit en snelle dienst bereiken ons wereldwijd erkenning.

Waarom het glas-smelten-aan-Staal van het Centrumemail tanks kies:

Meer dan 30 jaar ervarings in het Emailleren Technologie R&D

De enige GFS-tanksfabrikant wat ook emailfritte produceren, bekwaam om formule aan te passen om het emailleren kwaliteit te beveiligen.

Strikt Techniekontwerp Standaardawwa D103-09, OSHA, NSF61, EN28765 en NFPA enz.

De enige GFS-tanks vervaardigen in China dat wijd door de markt van de V.S. vele jaren kan worden goedgekeurd.

Werk met Bekende Internationale Bedrijven samen

Paques, Veolia, Coca-Cola, Sabesp, Wilmar, PetroChina, Heineken, AbInBev, Porsche, Sinopec enz.

Beroepservaring met Internationale Markt

De succesvolle GFS-verwijzingen van tanksprojecten in meer dan 80 landen wereldwijd.

Als eminente leverancier van het insluitingssysteem met meer dan 30 jaar van ervaring, Co. van het Centrumemail, denkt Ltd oprecht om samenwerking op lange termijn met de lokale partners over de hele wereld te vestigen en ononderbroken bijdrage tot de ontwikkeling van de industrie te leveren.

 

 

 

China Center Enamel Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Contactgegevens
Center Enamel Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. melody wong

Tel.: 0086-18520168185

Fax: 86-020-34112006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)