Thuis

Center Enamel Co.,Ltd Fabrieksreis

China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
Het is werkelijk een groot genoegen om met dit bedrijf te werken, kan ik de oplossing en op begroting geschikt altijd worden

—— Micheal Jonson

Adviseer hoogst dit bedrijf! Ik ben een water en afvalwaterprojectcontractant. Ik ben zo blij om zulk een betrouwbare tankleverancier te vinden.

—— Martin Jäger

De goede zeer geduldige dienst, om me te helpen de beste oplossing vinden. Ik zal meer tanks van hen in de nabije toekomst kopen.

—— William Koh

De GFS-tank is zeer duurzaam en zeer sterk genoeg. Het installatiewerk is zeer eenvoudig en snel voor deze werkbaan. Globaal, is de GFS-tank hoogst adviseert

—— HW Chua

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Van de glas-smelten-aan-staal de Stappen Tanksproductie

   

  De fusie tussen staalplaat en glasdeklaag is zeer belangrijk voor glas-smelten-aan Staaltank, omdat het direct de GFS-tanklevensduur uitvoert. Om hoogte - kwaliteitsproduct aan onze cliënten te verstrekken, het gedrags zeer strikte kwaliteitscontrole van het Centrumemail van grondstof aan eindproduct. Vóór massaproduktie, moeten de grondstof en de kleine steekproeftest worden gedaan de kwaliteit van grondstof en fusie tussen deklaag en staalpaneel controleren, indien de gekwalificeerde dan massaproduktie zal worden uitgevoerd. De tanks worden geproduceerd op de automatische productielijn, om goede en stabiele kwaliteitscontrole ervoor te zorgen. Na de productie alle staalpanelen door 1500V-de test van de vonkenvakantie moeten worden getest, zijn alle staalpanelen discontinuïteit 0.

   

   

  CNC Laserknipsel

   

  CNC Laserknipsel

   

  Invoerend de Bevestigde tekening in de computer, zullen de boutgaten en de openingen worden gesneden

  op CNC lasersnijmachine automatisch.

   

  Staalvoorbehandeling - het Geschotene Vernietigen

   

  Staalvoorbehandeling - het Geschotene Vernietigen

   

  Het geschotene vernietigen volgens de norm van SSPC SP10, staaloppervlakte is in zilveren witte kleur

   

  Boog het Buigen

   

  Boog het Buigen

   

  Na het geschotene vernietigen, boog de behoefte van het staalpaneel boog te zijn aan een radiant volgens tankdiameter.

   

  Het automatische Email Bespuiten

   

  Het automatische Email Bespuiten

   

  Bespuit de glasdeklaag automatisch aan beide kant van staalpanelen. De deklaagdikte wordt gecontroleerd binnen 230 micron aan 450 micron.

   

  Tunneloven op hoge temperatuur

   

  Tunneloven op hoge temperatuur

   

  Na het emailleren en het drogen, dan in brand stekende staalpanelen in de oven bij de temperaturen die zich van 850℃ -940℃ uitstrekken, die de fusiereacties vergemakkelijkt tussen twee raakvlakken die de twee materialen combineren.

   

  Productinspectie

   

  Productinspectie

   

  Kwaliteitscontrolebehoefte om na productie worden geleid, die omvatten: deklaagdikte, vakantietest, kleurenconsistentie.

 • OEM / ODM

  Als belangrijke GFS-tanksfabrikant in China vele jaren, heeft het Centrumemail zijn eigen merken ZZTANK ® en CECTANKS ™ ontwikkeld. Wij bieden OEM de dienst aan ook, produceren gebaseerd op de gedetailleerde eis van klanten.

  Gewaarborgde geschikt en kwaliteit!

   

  OEM Fabriek

 • R & D

  R&D-de capaciteit is de bron vandaag van macht voor een bedrijf in de woeste concurrentie. Het centrumemail legde grote nadruk op R&D van zijn begin. Een groep deskundige technici komt uit met de beste oplossing voor klanten. Wij zijn trots van meer dan 200 octrooien van de formules die van de emailfritte in de loop van de afgelopen 20 jaar worden gemaakt. Het speciale laboratorium was opstelling voor test en onderzoek. Wij ontwikkelden ook ons eigen systeem voor kwaliteitscontrole.

   

  Center Enamel Co.,Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Center Enamel Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. melody wong

Tel.: 0086-18520168185

Fax: 86-020-34112006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)