Thuis

Center Enamel Co.,Ltd

China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
China Center Enamel Co.,Ltd certificaten
Het is werkelijk een groot genoegen om met dit bedrijf te werken, kan ik de oplossing en op begroting geschikt altijd worden

—— Micheal Jonson

Adviseer hoogst dit bedrijf! Ik ben een water en afvalwaterprojectcontractant. Ik ben zo blij om zulk een betrouwbare tankleverancier te vinden.

—— Martin Jäger

De goede zeer geduldige dienst, om me te helpen de beste oplossing vinden. Ik zal meer tanks van hen in de nabije toekomst kopen.

—— William Koh

De GFS-tank is zeer duurzaam en zeer sterk genoeg. Het installatiewerk is zeer eenvoudig en snel voor deze werkbaan. Globaal, is de GFS-tank hoogst adviseert

—— HW Chua

Ik ben online Chatten Nu

Center Enamel Co.,Ltd

1 2 3 4
Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd Center Enamel Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : CEG-tanks
Aantal werknemers : 500~600
Opgericht Jaar : 1989
Export pct : 80% - 90%

Ongeveer ons

 

China Center Enamel Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Co. van het centrumemail, Ltd werd opgericht in 1989, nu is het reeds het meest professionele glas geworden dat aan staal/GFS-tanks manufactory in China wordt gesmolten. Met het snelgroeiende bedrijf hebben deze jaren en aangezien het globale glas aan de leverancier van de staaltank smolt, CEG-tanks uitgevoerd naar de V.S., Australië, Ecuador, Singapore, Maleisië en veel andere landen.

 

Het glas die aan staal (GFS) wordt gesmolten tanks /glass dat aan staal (GLS) wordt gevoerd worden tanks/de Emailtanks algemeen gebruikt voor drinkbaar wateropslag, waterzuiveringsinstallatie, landbouwbedrijfbio-energy, landbouw droge bulkopslag en veel andere toepassingsgebieden.

 

GFS-de tankshoofdlijnen zijn:

1. Superieure anticorrosieve prestaties. 

2. Het productlevensduur van minstens 30 jaar. 

3. Zeer gemakkelijk en snel voor installatie.

4. Het tankvolume kan worden uitgebreid en verwijderbaar. 

5. Zeer lage onderhoudskosten na installatie.

 

Na de ontwikkeling van decennia met de vervaardiging van emailproducten, CEG-worden de tanks reeds emaillerende deskundige op dit gebied, hebben wij professioneel laboratorium en R&D-departement., verder, hebben wij de „bekwaamheid“ van emailtechnologie en eigen meer dan 200 nationale octrooien voor de formules van de emailfritte. Omdat de grondstof „emailfritte „ook wordt ontwikkeld en door ons geproduceerd, CEG-kunnen de tanks veel betere controle de kwaliteit van het product en de kosten.

 

Gebaseerd in China, dat met de meeste geavanceerde productielijnen wordt uitgerust, die volgens AWWA D103-09/ISO 28765 worden ontworpen, pas internationale QC normen toe, CEG-kunnen de tanks superieure tankoplossing van meest economische kosten voorzien, de kostenprestaties van klanten maximaliseren.

 

Met snelle ontwikkeling, moet de deze tanksopdracht van jarenceg de leider van glas zijn dat aan de industrie van de staaltank wordt gesmolten en meer klanten toelaten om de kans te hebben om betere GFS-tanks met redelijkere kosten te kiezen. 

 

Kan voor nadere informatie de brochure van ons bedrijf downloaden hieronder,

Catalogus-centrum Enamel.pdf

 

 

 

 

China Center Enamel Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Contactgegevens
Center Enamel Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. melody wong

Tel.: 0086-18520168185

Fax: 86-020-34112006

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)